Головна Політакценти Голова Тернопільської облради Михайло Головко вчергове відвіз захисникам на фронт автомобілі

Голова Тернопільської облради Михайло Головко вчергове відвіз захисникам на фронт автомобілі

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відвідав позиції захисників на Донецькому напрямку. Саме тут тримають позиції наші земляки та побратими з Тернопільщини.

Очільник області привіз нашим нескореним та невтомним захисникам автомобілі, які вже давно стали розхідним матеріалом на війні. А ще – Starlink, амуніцію, харчі, питну воду, речі особистої гігієни та різні смаколики.

Діти з Тернопільщини підготували та передали те, що найкраще підносить бойовий дух українських оборонців – малюнки та обереги. Саме такі речі знову нагадують заради чого всі ми боремося, мотивують і оберігають кожного солдата.

– Ми приїхали знову на східні рубежі рідної держави, щоб підтримати й висловити вдячність нашим Воїнам за їх невтомну щоденну працю, подвиг і звитягу. Шановні Захисники! Дякуємо вам за те, що є Україна!  Найвищі нагороди та відзнаки Тернопільської обласної ради – для вас, наші Герої! Нехай вас всіх береже Господь, щоб живими й здоровими ви повернулися до своїх рідних, – сказав Михайло Головко. – Наші воїни мужньо і самовіддано женуть ворога з рідної землі. Ми ж намагаємося постійно підтримувати їх, реагуючи на потреби та запити. ЗСУ не втомлюються воювати, а ми не втомлюємося допомагати! Україна – понад усе! Перемоги нам всім! Слава Україні!