Головна Новини Жінка жортоко вбила “товариша” по пляшці

Жінка жортоко вбила “товариша” по пляшці

 Жахливе вбивство сталося у райцентрі Теребовля. Міліціонери, котрі прибули на виклик свідка події, у підсобному господарстві знайшли тіло 44-річного місцевого жителя з майже відрізаною головою. У кривавому злочині правоохоронці підозрюють 20-річну жінку. 
Як розповів начальник райвідділу міліції Микола Сивуля, загиблий разом з господинею обійстя та ще одним товаришем того дня розпивали спиртне. Важко уявити які спільні інтереси мала молода жінка і майже на 24 роки старший за неї чоловік, але що компанія не раз збиралася за чаркою – свідчать сусіди.
Того дня усе було як завжди. 44-річний чоловік із товаришем прийшли у гості до 20-річної молодиці з двома пляшками оковитої. Утрьох спорожнили тару. Жінка стверджує, що сусід став домагатися її. Товариш вибіг з хати, аби покликати на допомогу. Після сутички жінка встромила лезо ножа в шию потерпілому.
Під час затримання підозрювана не розкаялася у вчиненому. Стверджувала, що таким чином захищала себе. Та чи задумалася над наслідками такого самосуду. Адже у жінки на вихованні півторарічна дитина.
Проти підозрюваної слідчі обласного управління міліції порушили кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.