Головна Новини Желіховський відкривав садок з біло голубими шаріками (фото)

Желіховський відкривав садок з біло голубими шаріками (фото)

З 1997 році у селі Рохманів Шумського району не працював дитячий садок. Відновити його діяльність громаді допомогла місцева та обласна влада.

У 2010 році сільською радою виготовлено проектно-кошторисну документацію на проведення будівельних робіт по капітальному ремонту приміщення садочка.
Відтак – здійснено ремонт даху із заміною покриття на металочерепицю, відремонтовано підлогу, проведено оздоблювальні роботи всіх кімнат, влаштовано систему опалення та котел на електриці, проведено ремонт фасаду, влаштовано внутрішні вбиральні, встелено бруківку біля приміщення садочка, придбано нові меблі.

Дошкільний заклад розрахований на 30 місць.
На сьогодні дитсадок забезпечений усім необхідним інвентарем та обладнанням.

У цьому мав нагоду пересвідчитися заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Желіховський, який відвідав с.Рохманів та взяв участь в урочистому відкритті відновленого та оновленого дитячого садка.

«Це дуже приємна і радісна подія, адже наймолодші жителі Рохманова знову мають змогу ходити у дитсадок в рідному селі. Водночас це й полегкість для батьків, яким вже не потрібно довозити своїх дітей у інші населені пункти. Переконаний, що тут завжди лунатимуть дзвінкі та веселі дитячі голоси», – сказав Юрій Желіховський та подарував дошкільному закладу пральну машину.
Він також подякував усім, хто долучився до проведення капітального ремонту дитсадка та привітав жителів Шумщини із Днем знань, який незабаром святкуватимемо.