Головна Новини Захмелілі хлопці демонстрували “бійцівські навички” персоналу бару

Захмелілі хлопці демонстрували “бійцівські навички” персоналу бару

злочин

злочинПеребуваючи під дією “зеленого змія” двоє молодих чоловіків заважали відпочивати іншим відвідувачам та працювати обслуговуючому персоналу одного з барів невтихаючою відбірною брутальною лайкою та зухвалими погрозами застосувати кулаки і влаштувати “конкретну розбірку”, якщо їм не дадуть “відпочити”. Про це «Номер один» повідомив керівник прес-служби ВДСО при УМВСУ в Тернопільській області Віктор Качковський.

Вимоги адміністратора бару покинути заклад – лише ще більше “розлютили” п’яних молодиків, які перейшли від небезпідставних погроз “до діла”, що неабияк збентежило присутніх.

Події відбувалися сьогодні, в ніч на 31 жовтня, біля 01 години. На пункті централізованого спостереження відділу державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області спрацювала тривожна сигналізація і наряд групи затримання негайно виїхав на виклик до бару, розташованого за межами міста Тернополя. Коли до приміщення забігли працівники групи затримання ВДСО, проти яких хулігани не змогли протистояти і наглядно продемонструвати оточуючим свої “бійцівські навики”.

Миттєво втихомирені чоловіки, якими виявились 30 та 25-ти річні жителі одного із приміських сіл, були доставлені до Тернопільського районного відділу міліції, де стосовно них і їхньої цинічної поведінки буде прийняте процесуальне рішення, згідно якого хулігани понесуть передбачене Законом покарання. Адже, за всі свої вчинки і поступки потрібно нести відповідальність.

Проте, чи буде це для них “наукою” у подальшому житті – покаже лише час.