Головна Новини Відкритий лист Greenpeace від свиней з Настасова

Відкритий лист Greenpeace від свиней з Настасова

Просимо вас втрутитися в ситуація, що склалася в селі Настасів Тернопільського району зумовлену нецивілізованою і неадекватною діяльністю юристів «ГПО «Українська справа», які обслуговують кандидатів в депутати Володимира Петровського та Валентина Наливайченка.

Як нам стало відомо, правники відстоюючи погляди кількох сільських ненависників тварин, подали позов в Тернопільський міськрайонний суд. У ньому позивачі просять заборонити діяльність свиноферми у Настасові. Мовляв, свині псують екологію села. Окрім того, юристи вимагають від суду забезпечити позов – на час розгляду справи зупинити роботу свинокомплексу. Нам страшно навіть подумати, якщо Феміда прийме таке  рішення. Це буде наймасовіше вбивство тварин за історію людства, після зникнення динозаврів.

Виконуючи рішення суду люди будуть змушені покинути свиноферму, залишити всю велику сімю свиней без їжі, води, світла…

Ви можете уявити собі масштаби цього штучного голодомору? І ці дикуни говорять про демократичні цінності і хочуть в Європу?

Просимо вас втрутитися в ситуацію і захистити нас від зграйки тварино ненависників. У нас є ще трохи часу, бо попереду ще два вихідних дні. А станом на 16.00 годину п’ятниці у суді ще нічого не чули про судовий позов селян. Хоча в інтернеті про це повідомили ще вчора.

Просимо вашу організацію не зволікати!

Підписи: 36 тисяч хвостиків