Головна Новини У Тернополі діє банда псевдоподатківців

У Тернополі діє банда псевдоподатківців

Фото із затримання

Злодії телефонують до підприємців, представляючись представниками податкового органу і вимагають у них грошові та матеріальні цінності під виглядом залагодження питань з перевіряючими.
– Останнім часом почастішали випадки шахрайських дій невідомих осіб щодо суб’єктів підприємницької діяльності, – повідомили у відділі внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області УВБ ДПС України.
Так, невстановлені особи телефонують до підприємців, представляючись представниками податкового органу (здебільшого їх керівним складом), – вимагають/випрошують у них грошові та матеріальні цінності під виглядом залагодження питань з перевіряючими. При цьому висловлюють своє „прохання” часто у грубій формі. Такими діями шахраї компрометують честь та репутацію фахівців податкової служби.
Тому, шановні платники, якщо вам довелося стикнутися з такими випадками, – негайно звертайтесь до місцевих органів внутрішніх справ, а також повідомляйте підрозділ або оперативного чергового УПМ ДПС у Тернопільській області чи відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області за телефоном “довіри” 0-800-501-007″, або особисто, звернувшись за адресою: м. Тернопіль вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707, повідомляє Тернопільська ОДПІ.