Головна Новини Тернопільським міліціонерам показують “зомборолики”?

Тернопільським міліціонерам показують “зомборолики”?

imagesДеякі веб-сайти оприлюднили повідомлення про те, що в областях міліціонерів дезінформують і «зомбують», демонструючи їм відео з місця останніх резонансних подій. У кількахвилинному ролику, нібито, спеціально підібрані кадри, які мають спровокувати правоохоронців на агресію щодо цивільних – Сектор зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області

Нині кожна людина може скласти та вільно висловити власну думку щодо ситуації в країні. Так, інколи важко розібратися у тому вирі інформації, що з’являється у багаточисельних ЗМІ, адже усі оприлюднюють своє суб’єктивне бачення ситуації. Саме тому потрібно критично ставитися до усього почутого і побаченого.

Хто як не правоохоронці повинні володіти найповнішою та об’єктивною інформацією щодо усіх резонансних подій, особливо тих, де залучена велика кількість людей. Саме тому міліціонерам й продемонстрували реальні відеокадри з місць останніх резонансних подій.

Кому, як не колишнім високопоставленим працівникам міліції це має бути добре зрозуміло. Подібні ж безпідставні звинувачення можна розцінити або як бажання отримати певну вигоду для себе, або ж як не можливість відрізнити залякування від реальної правди, а злочинні накази від команд захищати людей.