Головна Новини Син-пияк загинув, а батька лишив просто неба напередодні зими

Син-пияк загинув, а батька лишив просто неба напередодні зими

У Тернопільському районі через необережне поводження з цигаркою у стані алкогольного сп’яніння чоловік і сам згорів, і батька напередодні зими лишив без даху над головою, повідомили «Номер один» у територіальному управлінні МНС у Тернопільській області. 

6 вересня о 4-ій годині ранку на пункт зв’язку 3-ї державної пожежно-рятувальної частини ТУ МНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків в селі Мишковичі.

На місці події працювало 3 пожежно-рятувальних відділення. Тож о 4-ій 50 хв. пожежу було локалізовано, а 2 години потому ліквідовано.

Під час гасіння пожежники врятували 77-річного власника будинку та загалом матеріальних цінностей на суму приблизно 50 тис. грн.

На місці пожежі виявили труп 48-річного сина власника будинку. Зі слів односельців, потерпілий зловживав алкоголем, неодноразово палив у ліжку та засинав із цигаркою. Тож припускають, що необережне поводження з цигаркою у стані алкогольного сп’яніння і спричинило пожежу.

Вогнем пошкоджено стару хату та перекриття суміжного двохповерхового житлового будинку.

Загалом початку року в Тернопільській області в наслідок пожеж загинуло 36 людей, із них шестеро – через паління в ліжку.