Головна Новини Студентку з Кременця викрала родичка голови РДА і побила

Студентку з Кременця викрала родичка голови РДА і побила

Студентка з Кременця Регіна Вознюк стверджує, що її викрала та побила родичка одного з голів РДА з Рівненщини. Скандал розгорівся в Рокитнові.
Керувала всім Вікторія Кушнір – нібито невістка глави Рокитнівської райдержадміністрації, яка разом зі своїми подругами заштовхали студентку в машину і вивезли з Кременця Тернопільської області за двісті з гаком кілометрів до Рівненської. За кермом, стверджує Регіна, була сама Вікторія.

“Тримали мене тут. Одна за плечі, друга за руки. Я кричала, плакала. Просила, щоб відпустили. Відрізали мені волосся”

Потім, за словами дівчини, в кафе приїхав і чоловік Вікторії Кушнір – Захар, син голови району.

І витягнув мене звідти за пальто і почав мене бити. Я почала голову прикривати і впала. Вони мене почали бити ногами. Тут лежала. І не вставала. Я лежала, поки в ці двері не постукали двоє чоловіків. Спочатку я не наважилася відкрити – Віка тут пістолетом махала. Говорила, що мене вб’є. Тоді я думала – все, мені не жити, – розказала постраждала у коментарі програмі “Подробности

До речі місцеві жителі відкрито на камеру говорять, що Захар Кушнір займається незаконним бурштиновим бізнесом та їздить на дорогих авто.

Причиною жорстокого побиття невинної дівчини, місцевий портал новин charivne.info пише, що Вікторія Кушнір запідозрила свого чоловіка Захара (сина голови Рокитнівської РДА) у подружній зраді з дівчиною, що наразі є студенткою міста Кременця, що на Тернопільщині. Відтак, жінка разом із своєю подругою вирішила самотужки покарати «розлучницю». Жінки привезли дівчину до Рокитного і, за словами місцевих мешканців, кілька днів фізично знущалися над нею, завдавали їй тілесних ушкоджень і навіть обстригли її довге волосся.

У телефонній розмові журналістам порталу  голова Рокитнівської РДА, член партії БПП розповів, що історії з викраденням не чув. А у  цій ситуації чиновник вбачає політичне замовлення – чорний піар проти себе.

Важко усвідомлювати, що подібні люди, які вважають себе місцевими феодалами й надалі продовжують вважати інших “кріпаками”,  керують державою.

А залякані “кріпаки” відкрито бояться виступити проти, так званого місцевого “князька” аж до того часу, поки не відбудеться щось на кшталт цього “Середньовічного судилища” в ХХІ столітті в Незалежній Україні.

Джерело: Тернопільська липа