Головна Новини Підтримка дітей і похидих людей від нардепів з Тернопільщини

Підтримка дітей і похидих людей від нардепів з Тернопільщини

IMG_5249Всеукраїнський благодійний фонд “Співчуття”, спільно з народним депутатом Степаном Барною ( “БЛОК ПЕТРА ПОРОРШЕНКА”) передали медикаменти  людям, які, на жаль, не мають близьких та родичів, котрі б про них піклувались.

29 грудня директор благодійного фонду Катерина Кібарова, з помічником нардепа Вололодимиром Дзудлило відвідали геріатричне відділення в селі Пробіжна на Чортківщині.

“Оскільки зараз поширені распіраторні вірусні захворювання ми привезли людям сиропи і пастилки від кашлю, а також гелі проти болі в суглобах. Розпочали з Чортківщини, але в майбутньбому така допомога торкнеться багатьох соціальних закладів Тернопільщини”, – розповідає диркетор фонду “Співчуття” Катерина Кібарова.

Ліки отримали люди віком 65-90 років. Вони раді кожному відвідувачу їхнього геріатричного центру і щиро дякували за підтримку і турботу.

“Степан Барна допомагає не разово, пройшли вибори, але він як допомагав до них, так само й після. Оскільки сам він не може бути присутнім сьогодні, від його імені, спільно з фондом “Співчуття” ми хочемо в такий спосіб подбати про тих, хто цього потребує”, – підкреслює Володимир Дзудзило.

Також у цей день з новорічними святами привітали вихованців дитячого будинку в селі Петриків поблизу Тернополя. Дітям привезли ліки й іграшки. До підтримки цього закладу долучився народний депутат Тарас Юрик.

“Допомагати дітям необхідно постійно. Є свято, немає свята, треба дізнаватись їхні потреби і відштовхуючись від цього, сприяти реалізації цих побажань”, – пояснює Володимир Дзудлило.