Головна Новини Партія регіонів зігріє кожного

Партія регіонів зігріє кожного

Партія регіонів

Партія регіонівПартія регіонів розпочала в Україні всеукраїнську соціальну акцію “Зігрій людину теплом”. Зокрема, як повідомили у прес-службі ПР, протягом найближчої доби по всій Україні будуть розгорнуті мобільні пункти обігріву задля допомоги тим, хто її потребує під час значного зниження температури.
Як зазначили регіонали, пункти встановлюватимуться в місцях масового скупчення людей та на центральних майданчиках міст і містечок. До цих пунктів зможуть завітати всі, кому потрібна будь-яка допомога – “від гарячих напоїв до робочих рук для розчистки доріг”.
Акцію розпочато на підтримку ініціативи Чернівецької обласної організації Партії регіонів, яка першою розгорнула мобільні пункти обігріву громадян.

“Ті, хто з якихось причин залишився без телефонного зв’язку та потребує екстреної допомоги від рятувальних служб, зможуть додзвонитися та зв’язатись саме з пунктів обігріву, встановлених Партією регіонів”, – відзначили у ПР.

Також політики повідомили, що протягом періоду значного похолодання з 8.00 до 20.00 по всій Україні працюватимуть пункти обігріву в громадських приймальнях Партії регіонів та приймальнях народних депутатів і депутатів місцевих рад від Партії регіонів, куди можна так само звернутись по допомогу.
Водночас Партія регіонів закликала всіх небайдужих згуртуватися та допомагати тим, хто цього потребує.

“Не лишаймося осторонь проблем наших співвітчизників, зігріймо увагою та теплом усіх тих, кому це необхідно”, – резюмували регіонали.