Головна Новини На Тернопільщині дві земельних ділянки піде “з-під молотка”

На Тернопільщині дві земельних ділянки піде “з-під молотка”

аукціонДерземагентство буде релізовувати 235 прав оренди на земельні ділянки cільськогосподарського  призначення державної власності, в тому числі дві у Тернопільскій області.

Передбачається, шо в Одеській області на торги виставлено 143 лоти, в Рівненській – 46 лотів, у Чернігівській – 29 лотів, у Чернівецькій – 9 лотів, у Тернопільській 4 лоти, у Херсонській – 2 лоти, у Хмельницькій області – 2 лоти.
Графік земельних торгів у грудні 2014 року, організатором яких є територіальні органи Держземагентства України, оприлюднено на офіційному  земельного відомства.
За оперативною інформацією Держземагентства України, станом на 10 грудня по 2672 земельних ділянках сільськогосподарського призначення державної власності  (79,2% від загальної кількості ділянок, включених до Переліку) для прав на них на земельних торгах оголошено конкурси з відбору виконавців земельних торгів.
По 316 земельних ділянках (9,4% від загальної кількості ділянок, включених до Переліку) уже проведено конкурси з відбору виконавців земельних торгів та визначено їх переможців.
По 235 земельних ділянках на сайті Держземагентства України розміщено оголошення про проведення земельних торгів.