Головна Новини Кого привів до влади в Кременці Майдан?

Кого привів до влади в Кременці Майдан?

I0m4gbLybXQНапевно усім цікаво, а хто ж такий цей перший заступник міського голови Кременця – Петрик Саша., заступник – Бірковий Павло. Звідки ж вони взялися.
Взимку 2014р. на теренах Кременецького району, а конкретніше у м.Кременець самоорганізувалась самооборона м. Кременця. Молоді хлопці власним коштом здійснювали патрулювання міста, організовували блок-пости для забезпечення правопорядку та попередження можливих провокацій зі сторони, так званих, «тітушок». Саме до її лав входив Сашко. Нажаль дана організація була зареєстрована тільки у травні 2014р. Кременецькою міською радою. Проте, на початку березня Самооборона делегує кількох членів до громадської організації «Народна рада Кременецького району», і саме Петрик О. з чесними очима, втерся у довіру до тодішнього голови Народної ради Ванжули Р. і запевнив, що їхня організація є зареєстрованою, а протокол їхніх зборів – чинний згідно законодавства. Хлопчина був явно неадекватний, якому явно бракувало у його 23 роки навиків спілкування із людьми, професійних навиків, тощо. Багаторазово зривав засідання Народної ради з метою її дискредитації у своїх власних цілях, які стали відомі пізніше.
Ванжула Роман, є людиною м’якотілою, яку легко ввести в оману та, чесно кажучи, далекою від справ міста. Цим і скористався Сашко, маючи за плечима фінансову підтримку тата. «Підмазавши» гривниками та облесливими словами недалекого Романа, він фактично взяв його під свій контроль, зробивши маріонеткою. Саме тому, Ванжула спробував навіть зробити Петрика своїм заступником, але це йому невдалось. Пронюхала всю ситуацію і вічна «борниця-непоборниця» регіоналівського гнізда медучилища – Біркова О. Вона ж потім і просунула свого сина у заступники міського голови. Зрозумівши, що у народній раді не вдастся ні заробити грошей не вибити посади – вирішили балатуватись на міського голову, зрадивши народну раду, яка висувала Ванжулу на голову райдержадміністрації.
Пройшли вибори і люди якимось дивом таки проголосували за Ванжулу, напевно вбачаючи у ньому того «героя», псевдо борця за правду.
І що ж ми маємо. Ванжула Р. – міський голова, абсолютно не компетентний в усіх без винятку питаннях, людина неспроможна бути керівником, а тим паче – міським головою. Має чотирьох офіційних радників та з десяток неофіційних (своєї голови мабуть немає).
Петрик О. – перший заступник міського голови, людина без стажу роботи та практичних навиків, що власноруч не заробила жодної копійки (що підтверджує його декларація про доходи), якого постійно прикриває та профінансовує тато-бізнесмен (зрозуміло, що не без власної вигоди).
Бірковий П. – заступник міського голови – людина без фахової освіти та навиків роботи, на роботу заступником просунула мама, вірний наставник Ванжули.

Анрій Кондратюк