Головна Новини Кандидат номер два – Шуманський Василь Петрович

Кандидат номер два – Шуманський Василь Петрович

mvsКолишній заступник начальника УВС Одеської області Шуманський В.П. бачить себе начальником Тернопільської міліції .
Ну ще б пак! Чому б себе не «продвигати», якщо і гроші на минулих посадах заробив непогані і якщо “двигун” сам колишній міністр Луценко Ю.В., з яким Шуманський минулого тижня зустрічався в Києві саме з цього питання.
Питання не в грошах, бо він «перекриє» Тернопільських кандидатів усіх разом взятих.
Якщо не вистачить готівки, можна віддати одну з конячок – Ахалтикінского жеребця вартістю 3 000 000 доларів , подаровану йому одеськими контробандистами.
Пристрасть до грошей і коней – це життєве кредо Шуманського.
Зараз у стайні Шуманський налічується більше 30 конячок , загальною вартістю 20 000 000 доларів . На отримані від своєї  “бурхливої боротьби з оргзлочинністю ” в Одеській області, Шуманський придбав розкішну яхту, вартістю 4200 млн доларів і тримає її в Іллічівську в порту. Мова не йде про про квартири, будинки і магазини.
Особливе місце у житті Василя Петровича займає контрабанда. Працюючи ще в Чернівцях він курував кілька ОЗГ, які займалися провозом через кордон сигарет, горілки, автомобілів, мяса. Потому все це перекинулося на Одеську область .
Всі підприємці з Калинівського ринку Чернівців, а пізніше Одеського ринку “7 кілометр”, знали, що вони платять Шуманському.
З колегами по службі – зарозумілий, заздрісний ; сьогодні п’є, а завтра – здасть всю розмову. У внутрішній безпеки МВС на нього матеріалу предостатньо і він це знає. Але тільки почуття повної безкарності дозволяє йому висунути свою кандидатуру на цю посаду.