Головна Новини Депутат Ландяку до повного щастя бракує 10 гривень

Депутат Ландяку до повного щастя бракує 10 гривень

На редакційну скриньку «Тернополян» надійшов лист від читачки, у якому просить звернути увагу на щоденні побори з бабусь біля магазину «Універсам» по проспекті Злуки.

. Щонайголовніше, побори збирають працівник загаданого закладу торгівлі за те, що літні жіночки продають власну городину на тротуарах.

«Хочу вам розповісти цікаву історію про те, як моя старенька сусідка їздить у Тернопіль, – написала читачка Софія, яка мешкаєш у селі Шляхтинці неподалік обласного центру. – Оскільки ми проживаємо у селі, багато жителів вирощують городину і везуть продавати у місто. Пані Марія проживає вже третій рік сама відколи помер її чоловік. Пенсії старенькій не вистачає навіть на ліки та прожиття. Позавчора ввечері я поверталася з навчання та зустріла заплакану пані Марію. Коли я, запитала в чому справа, вона розповіла: що сьогодні вона їздила до Тернополя продати декілька кілограмів моркви та картоплі, і як завжди стала поблизу входу у маг. «Універсам». Але цього разу вийшов з магазину якийсь чоловік та сказав, щоб тут продавати, то потрібно заплатити 10 грн. Коли бабуся відповіла шо у неї немає грошей – він її прогнав. Невже у людей не залишилося нічого святого?»

Нагадаємо, що власником магазину «Універсам» по проспекті Злуки є депутат Тернопільської ради Петро Ландяк. Він представляє політичну партію «Громадянська позиція» і декларує свою опозиційність до міської влади.