Головна Новини Борг привів до лікарняного ліжка двох, а до криміналу одного

Борг привів до лікарняного ліжка двох, а до криміналу одного

злочинСпівробітники Підгаєцького районного відділу внутрішніх справ за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали 26-річного мешканця села Угринів. Чоловік ножем порізав двох односельчан.

За попередніми даними, до конфлікту призвів давній борг. Того фатального дня двоє братів, 1988 та 1996 років народження, прийшли до будинку 26-річного знайомого, аби з’ясувати, коли той поверне їм позичене. Між молодиками виникла суперечка. У розпал сварки боржникові вдалося уникнути продовження конфлікту. Хлопці розійшлися, та ненадовго. За короткий час брати знову зателефонували до односельця і попросили його вийти на розмову. Спілкувалися недовго, бо молодший із братів накинувся з кулаками на 26-річного боржника. Той, в свою чергу, вхопився за ніж.

Як результат, обоє братів із проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки та передпліччя потрапили до лікарні. Медикам вдалося врятувати їхнє життя. На даний час стан здоров`я постраждалих задовільний, проте їм ще тривалий час доведеться лікуватися.

Проти підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.