Головна Новини Азаров приїде відкривати теплиці Фірташа, будівництво яких відшкодує держава

Азаров приїде відкривати теплиці Фірташа, будівництво яких відшкодує держава

Фірташ хоптян
Будем будувать парник....
Фірташ хоптян
Будем будувать парник….

Премʼєр-міністр України Микола Азаров будез візитом на Тернопіллі 21 вересня. Він буде брати участь у відкритті оновленої Заліщицької лікарні, яку реконструювали за гроші олігарха Дмитра Фірташа. Під час зустрічі з освітянами про це заявив губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян.
Окрім відкриття лікарні, Азаров планує взяти участь в урочистому запуску роботи першої черги тепличного комплексу, збудованого в рідному селі олігарха Дмитра Фірташа – Синьків.
Нагадаємо, що згідно із постановою Кабінету міністрів від 23 листопада 2011 р. N 1193 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, що спрямовуються на часткове відшкодування вартості будівництва нових тепличних комплексів», в якій йдеться, що «Внести до Порядку використання коштів, що спрямовуються на часткове відшкодування вартості будівництва нових тепличних комплексів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2011 р. N 305 ( 305-2011-п ) (Офіційний вісник України, 2011 р., N 23, ст. 961, N 75, ст. 2800), такі зміни: в абзаці першому пункту 6 слова і цифри “до 20 листопада” замінити словами і цифрами “до 25 листопада”; абзац другий підпункту 9 пункту 6 викласти в такій редакції: “документа, що підтверджує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта.
Таким чином, теплиці Фірташа цілком встигають бути відшкодованими за рахунок державного бюджету. Отакий от “меценат” за державні гроші.