Головна Новини Замість відпочинку на той світ – жахлива ДТП на Тернопільщині (фото)

Замість відпочинку на той світ – жахлива ДТП на Тернопільщині (фото)

Двоє загиблих та семеро травмованих, такий наслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 22 грудня біля 15 години на автодорозі «Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль», неподалік села Хмелівка Теребовлянського району Тернопільської області

38-річний водiй автомобiля “Subaru Forester”, житель Дніпропетровська, слідуючи в напрямку Тернополя виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем “Ssang Yong Kyron”, що рухався назустріч під керуванням 50-річного жителя Київа. Попопередьо встановлено, що водій та пасажири автомобiля “Subaru Forester” поверталися з відпочинку з Івано-Франківщини, а водій та пасажири автомобіля «Ssang Yong Kyron» слідували на відпочинок в Карпати.

Внаслідок лобового зіткнення від отриманих травм загинули 12-річна пасажирка автомобіля «Ssang Yong Kyron» та 39-річна пасажирка автомобiля “Subaru Forester”. З місця дорожньо-транспортної пригоди до Теребовлянську районної лікарні для надання медичної допомоги із різного роду травмами доставлено водія автомобiля «Subaru Forester» та двох дітей-пасажириів 2000 та 2011 року народження, з автомобіля ” Ssang Yong Kyron” госпіталізовано водія та трьох пасажирів, серед яких дитина 2003 року народження.

На даний час проводяться слідчі дії щодо встановлення всіх обставин автопригоди, відомості внесені в единий реестр досудових розслiдувань за правовою квалiфiкацiєю кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України.

Изображение 076 Изображение 091 Изображение 142