Головна Новини У монастирі Бернардинів буде…службовий кабінет

У монастирі Бернардинів буде…службовий кабінет

fdmu-2Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду три об’єкти держмайна.

Два із них знаходяться у Тернополі. Це – частина нежитлового приміщення першого поверху навчального (адміністративного) корпусу № 1 (у т.ч. площі спільного користування) загальною площею 11,35 кв.м, балансоутримувачем якого є державний медуніверситет ім. І. Горбачевського (Майдан Волі, 1). Максимально можливий термін оренди – 2 роки 11 місяців. Мета використання – розміщення відділення банку.

Другий об’єкт – частина даху для розміщення телекомунікаційного обладнання та для кабельроста (по зовнішній стіні, переходу та по внутрішній стіні) навчального корпусу № 1 ТНТУ, який і є його балансоутримувачем. Загальна площа цього об’єкта, що знаходиться на вул. Руській, 56 – 1,43 кв.м.  Максимально можливий термін оренди – 1 рік.

У Збаражі РВ ФДМУ має намір передати в оренду частину приміщення монастиря Бернардинів (вул.Незалежності,8) загальною площею 27,1 кв.м. Балансоутримувачем споруди є Національний заповідник «Замки Тернопілля». Максимально можливий термін оренди – 2 роки 11 місяців.   Мета використання – розміщення службового кабінету.

Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються до 29 серпня включно за адресою: 46008,  м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.