Головна Новини Дружина військового напекла та передала більше 3 тонн випічки на фронт

Дружина військового напекла та передала більше 3 тонн випічки на фронт

Коли військові йдуть на позиції, в одній кишені тримають патрони, а в іншій – її солодкі горішки. Наталя з Тернополя випікає солодощі та кожного тижня передає по 30 кілограмів печива та тортів на фронт!

“Хлопцям треба – готова все віддати. Моє печиво – це є мессенджер бійцю, що він потрібний, його чекають”, – каже Наталя, пише shotam.info

Як все почалося

А почалося все з “Вишневої гірки”, яку Наталя спекла для чоловіка – військовослужбовця. Вийшло так смачно, що дівчина почала шукати рецепти в інтернеті та експерементувати. Спочатку пекла “Наполеони” та “Медівники” для друзів, а потім почала готувати на замовлення.

“Найсмачніші і, взагалі, хіт продажу – це, звичайно, горішки, мої домашні зі згущеним молоком та цільним горішком фундука”, – розповідає жінка.

Повномасштабне вторгнення

Після 24.02 замовлення зупинилися. Наталя почала пекти печиво для військових. Оскільки я знаю багато військових, просто вирішила, що потрібно якось їх підтримати і вирішила випікати.Це давало заспокоєння. Висилала також і чоловікові з його побратимами.

Згодом знову зʼявилися клієнти, а Наталя з виручених коштів продовжувала випікати для захисників. Від початку повномасштабного вторгнення передала понад 3 тонни солодощів на передову!

Зараз господиня висилає печиво на 10 напрямків. І щаслива, що може нагодувати військових.

“Був такий випадок, що йшли на позиції і було місце в кишені, То на перекус вони брали з собою горішки і бувало, що їли їх декілька днів. Вони їх рятували від голоду”, – згадує Наталя.

Дівчина пригощає печивом знайомих військовим або просто тих бійців, які пишуть їй повідомлення у соцмережі.

“Написав військовий і я не спала тоді цілу ніч. Він захотів дуже рогаликів зі згущенкою. Я напекла, ще додала своїх горішків і відправила йому”, – каже вона.

Наталя влаштовує збори для захисників. Взимку закупила устілки та взуття, а на літо хоче придбати спреї від комарів. Щоб пригостити військових – замовляйте випічку! Адже з заробітку жінка продовжує випікати для військових. Наталя хоче кожному донести, що захисникам важлива наша увага та підтримка.

“Хочу, щоб допомагав кожний. Бо допомогти можна будь-чим, головне – бажання, хотіти допомогти. Це їм потрібно”, – наголошує жінка.