Головна Новини У Хоптяна проведуть “конкурс краси” центрів надання адмінпослуг

У Хоптяна проведуть “конкурс краси” центрів надання адмінпослуг

\hoptjan den narodzennja prezydentaГолова облдержадміністрації Валентин Хоптян підписав розпорядження про організацію проведення конкурсу “Кращий центр надання адміністративних послуг”.

Метою проведення конкурсу є виявлення та поширення передового досвіду роботи таких центрів, підвищення ефективності їх роботи з надання адмінпослуг громадянам та суб’єктам господарювання.

Завданнями Конкурсу є сприяння пошуку нових підходів у покращенні та оптимізації роботи центрів надання адміністративних послуг, забезпечення незалежної та об’єктивної оцінки діяльності центрів надання адміністративних послуг, вплив на формування суспільної думки щодо відкритості та прозорості роботи органів державної влади.

Відбір переможців та лауреатів Конкурсу здійснюватиметься, з врахуванням: відповідності приміщень центрів надання адміністративних послуг встановленим вимогам: створення умов для вільного доступу осіб, у тому числі з обмеженими фізичними можливостями, до інформаційних стендів та місць для заповнення документів, необхідних для отримання адміністративних послуг; облаштування приміщень для збереження документів, технічного облаштування робочих місць адміністраторів центру; кількості видів адміністративних послуг, що надаються в центрі надання адміністративних послуг тощо.

Організаційний комітет з проведення конкурсу “Кращий центр надання адміністративних послуг” очолив заступник голови обласної державної Василь Гецько.