Головна Новини Сьогодні в Тернополі презентують ГО Майдан Тернопіль

Сьогодні в Тернополі презентують ГО Майдан Тернопіль

evromaydan trnopil 27 (10)Громадська організація «Майдан Тернопіль» запрошує вас на ознайомлення із своєю діяльністю та обговорення актуальних для нашого міста проблем. Захід відбудеться 6 травня о 13.00 в великій конференц-залі готелю «Тернопіль» (3-й поверх).
Об’єднання громадян створено лише 17 квітня цього року, проте уже встигло взяти участь у важливих подіях Тернополя, промоніторити найважливіші питання нашого міста, стати учасником спеціальної комісії при міській раді щодо забудови стадіонів, парків і т.д.
Один із засновників ГО «Майдан Тернопіль» тернополянин Богдан Брич, який відстоював гідне життя під час буремних подій на Майдані в Києві. «Насправді боротьба лише починається. Я вважаю, що кожен житель міста, села чи селища повинен брати на себе відповідальність за місце, де він живе, і країну загалом. Сьогодні найважливішим завданням є подолання корупції в усіх галузях нашого життя. Саме над цим і працює наша організація», – зазначає Богдан Брич.
Окрім того, ви детальніше дізнаєтеся про події 25 квітня біля міської ради, роботу комісії, організацію мистецької акції «Дня вуличної музики в Тернополі».
Прес-служба ГО «Майдан Тернопіль»