Головна Новини Подробиці затримання співробітниками СБУ ДАІшника

Подробиці затримання співробітниками СБУ ДАІшника

habarВ п’ятницю близько 21:00 працівники обласного СБУ спільно з співробітниками внутрішньої безпеки міліції затримали «на гарячому» капітана тернопільського УДАІ під час отримання хабара. Зловмисник вимагав у іноземця, що мешкає у Тернополі, 600 доларів за повернення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
Як повідомили у прокуратурі, ДАІвцю вже оголосили про підозру за частиною 3 ст.368 КК Украіни.
З власних джерел нам вдалось з’ясувати, що затримання хабарника відбулось на вулиці Карпенка, на проміжку між рестораном «День і ніч» і магазином «Берегиня». Саме там і відбувалася передача грошей у обмін на документи, які були вилучені міліціонерами у водія напередодні.
Зазначений інцидент також прокоментував у соціальній мережі Facebook начальник УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол та закликав громадян вступати у лави оновленої патрульної поліції:
«Продовжуємо боротись з внутрішньою корупцією. Сьогодні працівниками внутрішньої безпеки МВС затриманий працівник УДАІ Тернопільської області – капітан, який вимагав у іноземного громадянина та отримав неправомірну вигоду – 600 доларів США за вирішення питання про уникнення від відповідальності.
Готуємось до національної поліції. Нагадую : прийом до патрульної поліції стартує 14 жовтня»