Головна Новини Не зволікайте! Реєстрація на ЗНО тільки до 20 лютого!

Не зволікайте! Реєстрація на ЗНО тільки до 20 лютого!

ЗНО

ЗНОПонад чотири тисячі абітурієнтів вже зареєструвалися на зовнішнє незалежне оцінювання. Організатори кажуть, це більше половини майбутніх учасників тестування. Завершиться реєстрація двадцятого лютого.

До п’ятого березня абітурієнти матимуть трохи часу аби при потребі внести зміни у сертифікат чи перелік обраних на тестування предметів. Тих, хто ще не надіслав листа з документами в Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти, організори закликають не зволікати. Документи надіслані після двадцятого лютого не зареєструють.
Найбільше абітурієнтів зареєструвалося на проходження обов’язкового тестування з української мови та літератури. Популярністю серед учасників тестування користуються також історія України, математика, географія та іноземна мова. Понад півтори тисячі зареєструвалися на тестування з біології, а на хімію та фізику -понад півтисячі людей.

Юрій ШАЙНЮК, заступник директора ТОКІППО з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання триває до 20 лютого. Продовження термінів реєстрації не буде. Тому закликаємо всіх, хто хоче стати студентом у цьому році скористатися саме вступними іспитами у формі тестування, то потрібно зареєструватися якомога швидше.

Якщо реєстрація пройшла успішно, то протягом трьох тижнів абітурієнт на домашню адресу отримає лист з сертифікатом учасника тестування. Наступний етап – отримання запрошення на зовнішнє незалежне оцінювання. Їх також Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти надсилатиме поштою, але наприкінці квітня.

Юрій ШАЙНЮК, заступник директора ТОКІППО з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти

Треба слідкувати за домашньою поштовою кореспонденцією, щоби це запрошення надійшло на домашню адресу. Якщо з тих чи інших причин воно не надійде, то потрібно зайти на свою персональну сторінку за номером сертифіката і пін-кодом на сайті Українського центру оцінювання якості освіти і роздрукувати це запрошення.

На усі запитання майбутніх учасників тестування можна отримати відповідь за номером гарячої лінії 43-57-85. Телефонувати можна з дев’ятої до сімнадцятої години.

 

ТВ4