Головна Новини Молодий і досвідчений займатиметься дорогами на Тернопільщині

Молодий і досвідчений займатиметься дорогами на Тернопільщині

IMG_7017-960x640Як стало відомо з джерел в облдержадміністрації, Богдан Юлик призначений начальником Служби автомобільних доріг в Тернопільській області – повідомляє За Збручем.

До призначення пан Юлик займав посаду заступника керівника відомства.

Проти його призначення виступав нардеп з “Батьківщини” Василь Деревляний, який мав на цю “жирну” посаду іншого кандидата. Призначення Юлика підтримали нардепи зі “Свободи” та ударівець Ігор Побер.

Нагадаємо, що його батька Юлика Івана Володимировича нещодавно призначено керівником Управління Служби Безпеки України в Тернопільскій області.

Довідково:

Юлик Богдан Іванович  15 червня 1985 року в м.Чортків Тернопільської області.

У 2001 році закінчив Білобожницьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, навчався в Тернопільському державному економічному університеті на факультеті міжнародного бізнесу і менеджменту (2001-2005). У 2006 році здобув диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «міжнародна економіка».

Трудова діяльність:

Серпень 2006 – вересень 2007 – економіст планово-економічного відділу ДП «Тернопільський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

Вересень 2007 – грудень 2007 – інженер І категорії відділу інвестиційно-кошторисної та тендерно-договірної роботи Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Грудень 2007 – лютий 2008 – головний економіст Служби автомобільних доріг в Тернопільській області.

Лютий 2008 – квітень 2010 – начальник тендерно-договірного відділу Служби автомобільних доріг в Тернопільській області.

З квітня 2010 – листопад 2013 – заступник начальника з фінансово-економічних питань, начальник відділу з фінансово-економічної та тендерно-договірної роботи Служби автомобільних доріг в Тернопільській області.

З листопада 2013 року і на даний час – перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Заочно навчається в аспірантурі при Тернопільському національному економічному університеті за напрямком міжнародна економіка.

Є автором п’яти наукових статей з тематики національної та світової економіки та більше десяти наукових доповідей, опублікованих у збірниках науково-практичних конференцій.

У 2008 році нагороджений подякою голови Укравтодору.