Головна Новини Міліція перевіряє “побиття” школярки в Бережанах, а батьки все заперечують

Міліція перевіряє “побиття” школярки в Бережанах, а батьки все заперечують

Днями місцеві ЗМІ здригнула  інформація про те, що п’ятикласницю із Бережан, після регулярних знущань однокласники затисли партами, після чого в дівчинки-підлітка кров пішла ротом, і батьки перевели її в іншу школу.

Інформацію про те, що неповнолітня мешканка одного з сіл, що поблизу Бережан, після побиття однокласниками опинилась в лікарні, спростовують батьки, педагоги та односельці. Однак, міліція ж взялась перевіряти, що між учнями відбулось насправді.

«Інформацію, отриману з інтернет-виданнях, занесли до єдиного реєстру досудових розслідувань, – повідомив начальник сектору зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області Петро Колісник. – Правоохоронці за цим фактом проводять перевірку. Вже опитали батьків дитини, класного керівника, вчителів» – пише 20 хвилин.

«Ця звістка шокувала нас, село гуділо, як вулик, – розповіли мешканці с. Посухів. – Люди передавали новину один одному. А як інакше – дитя виросло у нас на очах. Село невелике, всі один одного знають. І майже у всіх є діти.

Згодом, коли люди побачили, що дитина жива-здорова, заспокоїлись. Батьки дівчинки також вже стомились всім пояснювати, що інформація про побиття дівчинки, м’яко кажучи, – перебільшення» – розповіла односельчанка

«Інформація про побиття дитини – 100% неправдива, – запевняє керівництво Бережанської школи №1. – Коли щось подібне з дітьми стається, це ж серйозна справа! Але такого не було. Дівчинку ніхто не бив.

Можливо, якесь дрібне непорозуміння між дітьми і виникло, припускають педагоги, але щоб вигадати таке! У школі скаржаться, що цей інцидент набув непотрібного розголосу, який абсолютно не має під собою підґрунтя. Це заважає і дітям, і педколективу».

Замучились пояснювати, що побиття дівчинки не було, і Олені батьки.

«Я можу вас запевнити, що нічого подібного не було, – заявив батько дитини пан Олег. – Ну, перевели дитину до іншої школи – і перевели. Є керівництво школи, міліція – туди і дзвоніть. А нас, прошу, більше не турбуйте».