Головна Новини Хоптян про худобу

Хоптян про худобу

хоптян
хоптян
Кожному школяру - "плазмєний телевізор"

Під час проведення наради із керівниками структурних підрозділів ОДА голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян наголосив на важливості розвитку тваринництва.

«Нещодавно на засіданні Уряду я доповідав про роботу, яка ведеться в області щодо розвитку тваринництва. Керівництво держави розуміє важливість цього питання та наголошує на потребі створення в регіонах умов для нарощування поголів’я великої рогатої худоби», – зазначив Валентин Хоптян.

Голова ОДА закликав керівників районів Тернопільщини активізувати роботу в напрямку розвитку тваринництва.

Він також повідомив, що на 2012 рік в області планується побудувати 3 молочних комплекси та провести реконструкцію 2 молочних комплексів, 3 свинокомплекси та ввести в дію 2 птахофабрики. Очікується, що реалізація цих інвестиційних проектів дозволить наростити виробництво молока на 17 тис. тонн, м’яса на 17 тис. тонн та яєць на 35 млн. шт.

До речі, нещодавно, під час робочої поїздки по Київській області, Прем’єр-міністр України Микола Азаров наголосив, що для відновлення поголів’я великої рогатої худоби в Україні Уряд підтримуватиме як створення крупнотоварного виробництва, так і дрібних фермерських господарств.