Головна Новини Як прокурори спрацювали з “пенсійниками”

Як прокурори спрацювали з “пенсійниками”

Органами прокуратури області, шляхом застосування представницьких повноважень, вживаються цивільно-правові заходи щодо стягнення заборгованості в інтересах держави.
Так, прокурором Теребовлянського району в порядку адміністративного судочинства пред’явлено позов в інтересах держави в особі Теребовлянського відділення Гусятинської МДПІ до ПП «Тернопіль-Західінвест» про стягнення 71,9 тис. гривень податкового боргу.
Окрім того, за позовом прокурора Борщівського району порушено провадження у справі в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в Борщівському районі до ДП «Техніка» про стягнення 68 тис. гривень заборгованості по сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Також, порушено провадження у справі за позовом прокурора Кременецького району в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в Кременецькому районі до Почаївського психоневрологічного будинку-інтернату про стягнення 47 тис. гривень заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах.