Головна Новини Бицюра на службовому авто скоїв ДТП і зараз у лікарні?

Бицюра на службовому авто скоїв ДТП і зараз у лікарні?

8f3e0827df2b78c71847096a9bf1b29dВ ДАІ Львівської облаcті повідомили про ДТП за участю 37-річного чиновника із Тернопільщини. Як стало відомо Про все, ним виявився заступник голови ОДА Леонді Бицюра. ДТП сталася на Золочівській об’їздній.

Зі слів очевидців, тернопільський чиновник був напідпитку. Бицюра їхав на іномарці “Volkswagen Passat”. Про це йдеться у соцмережах.

Як повідомили у Фейсбуці громадські активісти, в лікарню приїздили “вирішувати питання” за чиновника. Також вони додали, що посадовець у вихідні був на службовій машині.

DSC_0957-770x575

За офіційним повідомленням правоохоронців, ситуація склалась так: 3 січня, близько 14:40 години на автодорозі «Львів-Тернопіль» у селі Підгороднє на Золочивщині відбулось зіткнення автомобілів «Volkswagen Passat» та «Opel Combo».

За кермом легковика «Volkswagen» був 37-річний посадовець з Тернопільської області. Водій іномарки «Opel» – також мешканець Тернопільщини, йому 30 років. Внаслідок ДТП травмувалисяобидва керманичі. Їх довелось шпиталізувати.

bysyra

Окрім цього, постраждав 11-річний пасажир автомобіля «Volkswagen». У хлопчика діагностували забої обличчя та голови. Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, дитину відпустили додому. Наразі триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. У водіїв взято кров на вміст алкоголю.

Додамо, що службову іномарку, яка вчора потрапила в ДТП, можна було побачити під час звіту за 100 днів тоді ще губернатора Сиротюка. Леоніду Бицюрі тоді – 17 червня 2014 року – місця в автівці не знайшлося. Тепер же пану Бицюрі не пощастило, як і Валентину Хоптяну три роки тому, який напередодні різдвяних свят у ДТП вбив людину, але зумів “відмазатись” і “посадити” замість себе керівника ДАІ.

Згодом виявилось, що керівника ДАІ Пака звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном два роки за ДТП, в якому фігурувало авто голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна, і в результаті якого загинула людина.

Цікаво, чи “відмажеться” Леонід Бицюра?