Головна Новини Поки убивця у розшуку, його лежача матір на Гусятинщині залишилася без жодної...

Поки убивця у розшуку, його лежача матір на Гусятинщині залишилася без жодної допомоги

В медзакладі на Тернопіллі від численних травм, отриманих в результаті побутового конфлікту з рідним сином, помер 70-річний чоловік. Пенсіонера шпиталізували напередодні в лікарню з множинними забоями та переломами ребер.

Як розповідають у поліції, інцидент трапився у селищі Гримайлів. Причиною сварки, яка переросла у бійку стало те, що батько відмовився дати гроші на алкоголь своєму 44-річному сину. Розлютившись, останній побив батька і пішов з дому. Наразі правоохоронці встановлюють його місце знаходження.

Також з власних джерел нам стало відомо, що син, який накинувся з кулаками на батька давно зловживає алкоголем. Подейкують, що його мати хвилюється, аби він не сів в тюрму, адже жінка неможе самостійно пересуватися. 

Інформація про смерть пенсіонера надійшла до правоохоронців  із закладу, куди його було доставлено. На жаль, лікарі не змогли врятувати життя пацієнта.

– Інкриміновану 44-річному жителю Гримайлова кримінальну статтю за заподіяння тілесних ушкоджень слідчі Гусятинського відділення поліції перекваліфікували. Тепер чоловік нестиме відповідальність за смерть батька.Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 2 статті 121 ККУ”, – повідомили в поліції Тернопільської області.
Джерело: Тижневик “Номер один”