Головна Новини В умовах погіршення погодних умов тернопільські патрульні працюють посилено

В умовах погіршення погодних умов тернопільські патрульні працюють посилено

Під час складних погодних умов поліцейські продовжують слідкувати за безпекою дорожнього руху та допомагають водіям у разі необхідності.

За повідомленням синоптиків у місті Тернополі та області триває погіршення погодних умов, що може призвести до ускладнення дорожнього руху.
Сьогодні вночі, на трасі М-12 водій вантажівки не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перевернувся. На щастя, ніхто не постраждав. Інспектори патрульної поліції разом з працівниками дорожніх служб вжили усі можливі заходи для того, аби витягнути транспортний засіб та допомогти водієві.

Також зранку, на одній з трас Тернопільщини, ще один керманич вантажного автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Спільними зусиллями з патрульними, водієві вдалося витягнути вантажівку.

Шановні водії! Будьте обачними та обережними, заздалегідь плануйте свою поїздку та зважайте на погодні умови!Якщо Ви готові дбати про безпеку громадян, охороняти порядок на вулицях нашого міста – управління патрульної поліції Тернополя чекає на Вас