Головна Суспільство Заклади Тернополя зі смачною їжею на доставку. Faine misto – коли маєш...

Заклади Тернополя зі смачною їжею на доставку. Faine misto – коли маєш з чого обирати

Їжа на доставку – затребувана послуга, яка приходить на поміч у різних ситуаціях. Нею ви можете скористатися у випадку, коли несподівано завітали гості чи готуєтесь до святкування важливого івенту, виснажились після продуктивного дня, плануєте організувати пікнік чи посиденьки вдома з близькими просто так, хочете ситно пообідати на робочому місці. Як бачите, ситуацій, коли знадобиться замовлення їжі з доставкою, справді безліч, а вирішити їх допоможе Сім’я ресторанів Файного міста. 

Їжа на доставку: які страви пропонує замовити СРФМ?

Замовити їжу додому, в офіс чи на природу ви можете з будь-якого ресторану Сім’ї Faine misto. Щоб день чи вечір пройшов незабутньо та смачно, вам слід ознайомитися з кухнею та концепцією кожного закладу мережі, а саме:

  1. Паб Файного Міста. В меню представлені страви європейської кухні, тут ви знайдете безліч сетів на компанію і закусок. У пабі пропонується найсмачніша піца, що створюється за унікальною технологією витримки тіста.
  2. Клуб Файного Міста. Недарма, цей заклад тернополяни називають “народним”, адже тут готуються популярні страви європейської кухні. Його фішкою вважаються ситні та збалансовані сніданки, які дадуть змогу зарядитися позитивною енергією з самого ранку!
  3. ЯНГ. Представляє собою заклад паназійської кухні, де лідерами вважаються авторські та традиційні суші. Окрім цієї їжі, ресторан пропонує замовити їжу ВОК, ексклюзивне перше, основу, закуски та салати, де переважають морепродукти та риба. 
  4. НОНАМЕ. Такос, бурітос, кесадилья, начос і інші мексиканські страви чекають на вас!
  5. НА НЕБІ. Ресторан європейської та української кухні в сучасному баченні радить обрати безліч автентичних страв, у тім числі ароматну їжу на грилі, що готується в оригінальному куполі.
  6. Пасаж Адлера 13. Якщо вам подобається традиційна американська їжа, замовити бургери з цього бару ви можете. Вони пропонуються з безліччю начинок, у меню також є позиції для вегетаріанців.
  7. АНТІКА. Обожнюєте італійську кухню – здійсність замовлення їжі з доставкою саме з цього ресторану. Тут створюються ексклюзивні бургери з фокаччо, справжня неаполітанська піца, традиційна паста з безліччю начинок і інші страви.
  8. РОУД. Заклад пропонує скуштувати страви європейської й української кухні. Серед явних фаворитів на доставку варто відзначити піцу, бургери, страви на мангалі, апетитні закуски. 

Зацікавила з Сім’ї Файне Місто доставка – меню переглядайте й обирайте улюблені позиції. Вона включає заклади різних кухонь світу та пропонує єдину доставку, тому вам не прийдеться думати, що робити, коли ваш друг полюбляє мексиканську кухню, а ви в захваті від піци! 

Доставка їжі в Тернопіль і передмістя – шанс сповна відпочити там, де зручно!

Великою перевагою СРФМ є те, що доставка їжі в Тернопіль і приміські зони виконується, що ще більше розширює локації для ідеального відпочинку. Для здійснення замовлення телефонуйте адміністраторам за номером 068-055-77-11, окрім цього, ви можете замовити їжу онлайн на fainemisto.com. Проведіть час смачно, а Сім’я ресторанів Файного Міста привезе страви за адресою настільки швидко, наскільки це можливо!