Головна Спорт Тернополянам покажуть історію сходження на боксерський олімп Кличків

Тернополянам покажуть історію сходження на боксерський олімп Кличків

брати Кличко

брати КличкоФільм Клички, що розповідає історію сходження на боксерський Олімп двох братів – чемпіонів світу Віталія та Володимира Кличків німецького режисера-документаліста Себастьяна Денхардта буде показаний у кінотеатрах України з 15 березня.

“Головне в цій історії – сімейні узи, беззастережна братська любов, яка надає цим двом неординарним людям таку силу, що перед ними тремтить весь боксерський світ, – каже режисер. – Цю любов я і спробував зняти на кіноплівку”.

Знімальна команда провела з братами Кличками три роки, слідуючи за ними Україною, Німеччиною, США, Канадою, Швейцарією, Австрією та Казахстаном.

“Деякі невідомі сторінки з біографії братів Кличків стануть справжнім відкриттям для глядачів, і це ще більше допоможе зрозуміти феномен двох братів з України, яких сьогодні знає весь світ, – зізнається Денхардт.

Світова прем’єра фільму про братів Кличків відбулася в квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро Tribeca у Нью-Йорку, після чого з успіхом презентація стрічки відбулася в Європі.В Україні фільм Клички був представлений у липні 2011 року в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Українська прем’єра кінострічки в Одесі повинна була відбутися за участю Володимира та Віталія Кличків, однак внаслідок трагедії в сім’ї – смерті батька, брати-боксери не змогли бути присутніми особисто.

“Через роки ця стрічка буде нагадувати нам про те, що головне – це не тільки мрія, а й люди, які вірять у неї разом з тобою, – зазначили брати Клички. – Тому ми хочемо присвятити прем’єру фільму пам’яті нашого батька”.
Кіно і німці. У Німеччині відбулася прем’єра фільму про братів Кличків

З 12 березня в рамках передпрем’єрного показу Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Тернопіль, Львів першими побачать історію українських супер-зірок світового спорту та відомих громадських діячів – братів Кличків.

З 15 березня 2012 фільм про Володимира і Віталія Кличків вийде в український прокат.

За матеріалами: http://galsports.com