Головна Спорт 25-26 серпня Тернопіль стане столицею водно-моторного спорту

25-26 серпня Тернопіль стане столицею водно-моторного спорту

водно моторний спортНа сьогоднішній день надійшли заявки від команд Росії, всіх країн Європи, ПАР і навіть Еквадору. Очікується, що в змаганнях візьмуть участь всі країни СНД і Балтії. У Тернополі 25-26 серпня буде проведено Чемпіонат світу з водно-моторного спорту.

За повідомленням кореспондента ZN.UA, на той час міська влада планує провести реконструкцію набережної Тернопільського озера, зробити зручними схили для спуску на воду катерів, замінити огорожу і виконати деякі інші роботи.

«Але в плані інфраструктури Тернопіль уже готовий до проведення Чемпіонату, – заявив президент Національної федерації водно-моторного спорту народний депутат Віктор Шемчук. – Це буде відродження традицій, адже 25 років тому на Тернопільському озері був такий Чемпіонат світу ».

В рамках чемпіонату пройдуть змагання в класах Formula-500, JT-250, Кубок Європи SBIP H-2000, Кубок мера T-550. На сьогодні надійшли заявки від команд Росії, всіх країн Європи, ПАР і навіть Еквадору. Очікується, що в змаганнях візьмуть участь всі країни СНД і Балтії.

Нагадаємо, в серпні минулого в Києві був проведений Чемпіонат Європи з водно-моторного спорту, в якому взяли участь понад 60 команд з 8 країн світу.