Головна Регіони Ігору Вардинцю оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Ігору Вардинцю оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення

vardunecПрокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно головного лікаря одного з медичних закладів області, який також є депутатом Тернопільської обласної ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Встановлено, що керівник медзакладу вимагав та отримав від підприємця 200 тис. грн. хабара за продовження договору оренди на аптечне приміщення загальною площею 135 кв. м., яке перебуває на балансі очолюваної ним установи.

Гроші посадовець отримав через пocepeдникa – працівника банку, яка в подальшому мала внесла вищезазначену суму коштів на його власний розрахунковий рахунок у банку.

Підозрюваного зaтpимaнo в пopядкy cтaттi 208 КПК України. Нa дaний чac вiн пepeбyвaє нa cтaцioнapнoмy лiкyвaннi i знaхoдитьcя пiд oхopoнoю кoнвoйнoгo пiдpoздiлy пpaвooхopoнцiв. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Триває досудове розслідування. Виконуються слідчі дії з метою встановлення причетності підозрюваного до інших фактів незаконної діяльності.

З власних джнрел стало відомо, що депутатом обласної ради, якого звинувачують в рекордній сумі хабара є  Ігор Вардинець.