Головна Новини Жительку Тернопільщини вбили та закопали на Львівщині

Жительку Тернопільщини вбили та закопали на Львівщині

Ледве встигли оговтатись від звірячого вбивства в Калинівці, як область сколихнула нова жахлива новина. 24-річну жительку Микулинців Теребовлянського району спершу розшукували серед живих, а знайшли закопаною у Львівській області.

14 липня із заявою про зникнення 24-річної доньки до поліції звернувся житель Микулинців. Дівчину подали у розшук та передали дані у всі відділення Національної поліції України.

Згодом полісмени дізналися, що дівчина могла поїхати до знайомого у Львівську область, Яворівський район. До розслідування підключились працівники Яворівського відділу поліції і з’ясували, що справді, дівчина була там 2 серпня, приїжджала в гості до 24-річного місцевого жителя, пише Львівський портал.

В ході розслідування чоловік зізнався, що бачився з дівчиною, у них було побачення після якого він її вбив. Мовляв, вони познайомилися по телефону, спілкувалися, а тоді чоловік запросив її до себе в гості. Дівчина, не довго думаючи, погодилась. Зустріч була романтична, вони вирушили на місцевий ставок. Та після інтимного зв’язку, дівчина почала глузувати над чоловіком. Той образився і задушив її. Пішов додому, узяв лопату, повернувся на місце злочину і закопав тіло дівчини.

“Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину”, – повідомляють у поліції.