Головна Політакценти Збільшимо чисельність Збройних сил до 250 тисяч

Збільшимо чисельність Збройних сил до 250 тисяч

aa19b6bcd3ed958f6a0ff3be68f8fb63 (2)270 депутатів Верховної Ради України проголосували за збільшення чисельності Збройних сил до кількості – 250 тисяч. Підтримав таке рішення й нардеп від Тернопільщини Олег Барна (фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»).

“Щоб в нашій країні було спокійно і мирно – збільшення Збройних сил – дієвий і дуже потрібний крок. Характерно, що це рішення не підтримали представники «Опозиційного блоку», які фактично закликають протидіяти мобілізації . Їхні виступи відкривають справжнє лице п’ятої колони Москви у нашій країні. Політики «Оппоблоку», колишні регіонали, несуть персональну відповідальність за розв’язування війни, анексію Криму і напад на український Донбас. А нам достатньо й 270 голосів для прийняття Закону”, – пояснює нардеп.

Допоки Україна, не реалізувала цей крок, реальним методом боротьби з агресією  є  введення миротворців. Росія заявила, що заблокує введення миротворців ООН, використавши вето у Раді Безпеки ООН.

“Протидія з боку Росії – найкраща ознака правильності курсу Президента Петра Порошенка, який запропонував введення миротворців на лінію розмежування. Водночас реакція Росії – це відповідь скептикам, які критикують ідею з миротворцями, стверджуючи, що це заморозить конфлікт. Замороження конфлікту краще, ніж кривава рана війни”, – наголошує Олег Барна.