Головна Події У вихідні тернополяни занурились у весільну метушню

У вихідні тернополяни занурились у весільну метушню

Юлія Кулик

Андрій ГолдаЦими вихідними Тернопіль поринув у перед весільну метушню, в найбільшому торгово-розважальному комплексі проходила весільна виставка «Весілля.Весна-2012».

В рамках Західноукраїнської виставки можна було за один день придбати все для весілля, а також замовити весільних музик, операторів, візажистів та перукарів, операторів та фотографа, організувати фуршет, та замовити тамаду, а також замовити чи приглядіти весільну сукню.

Ми ж звернули увагу на декілька стендів, які вразили своєю оригінальністю, та будуть корисними при підготовці до весілля.

Привертав увагу відвідувачів стенд месткині з Тернополя Юлії Кулик, яка крім організації весіль займається виготовленням дрібної весільної атрибутики.

Юлія Кулик«Коли приходить замовляти оригінально оформлене шампанське, бокали і свічки в одному стилі я не знаю, які наречена хоче, якого кольору в якому стилі, але по закінченні роботи, ці атрибути вже мають характер цієї дівчини. З кожною клієнткою працюємо індивідуально і завжди враховую, навіть вік замовниці ну і звичайно останні тенденції весільної моди, бо як же інакше. А щодо фуршетів, то просто нарізані фрукти на тарелях, вже не дивують, люди хочуть щоб їхнє свято було оригінальне, з якоюсь родзинкою і фруктове серце, чи Ейфелева вежа з тістечок надають урочистості і особливості будь-якому святу, і звичайно зараз без цього не обходяться і весілля» – розповіла нам Юлія Кулик.

Не менш оригінальним і святково солодким був і стенд родини Блажевських, які радували око і смакові рецептори банкетними тортами, фуршетними тістечками та весільними короваями.

кондитерський дім блажевських«Ми на ринку всього дев’ять місяців, на весільному фестивалі це перша гучна заява у Тернополі. Представники весільних агенцій нас сьогодні попередили, що весільний сезон буде насичений. Адже ми працюємо лише з натуральними продуктами, не використовуємо розпушувачі та інші добавки все лише натуральне. Короваї прикрашаємо цукровою масою та печемо за традиційними рецептами» – розповіла нам технолог О. Конрат.

Загалом на фестивалі побувало декілька тисяч відвідувачів, які скористалися можливістю і зробили певні приготування до народження нової сім’ї.