Головна Новини Збаразькі діти підуть до дитсадків в які повернули електропостачання

Збаразькі діти підуть до дитсадків в які повернули електропостачання

дитячий садок Тернопіль

дитячий садок ТернопільЗа повідомленнями у засобах масової інформації прокурором Збаразького району організовано проведення перевірки з питань правомірності дій службових осіб Збаразької міської ради щодо фінансування дошкільних навчальних закладів.

З’ясовано, що у зв’язку з несвоєчасним внесенням платежів Збаразьким районом електричних мереж ВАТ «Тернопільобленерго» 27 лютого 2013 року припинено постачання електричної енергії Збаразькій міській раді, у тому числі дитсадкам, що фінансуються з бюджету міста.
У ході проведення перевірки частково погашено заборгованість за спожиту дошкільними навчальними закладами міста Збаража електричну енергію та відновлено енергопостачання дитсадків.
З метою захисту прав дітей, з’ясування питання забезпечення належних умов їх перебування у дошкільних навчальних закладах, до проведення перевірки також залучені спеціалісти санепідемслужби, держтехногенбезпеки тощо.
За результатами проведеної перевірки, за наявності підстав, буде вжито заходи реагування та вирішено питання відповідальності винних службових осіб.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області