Головна Новини Володимир Кличко найгарніший укараїнець

Володимир Кличко найгарніший укараїнець

У суботу, 25 лютого, в Києві відбулася сьома щорічна церемонія нагородження переможців номінації Найкрасивіші люди України-2011, ініціатором і організатором якої виступає журнал Viva!.

Переможцями стали боксер Володимир Кличко та телеведуча Оксана Марченко.

Нагороду за Володимира, який зараз готується до бою з Жаном-Марком Мормеком, отримав його брат Віталій Кличко, також номінований на звання найкрасивішого чоловіка. Він пожартував, що молодшому братові вдалося його обскакати.

Церемонія відбувалася в Національному Палаці Україна. Спочатку вітчизняні знаменитості пройшлися червоною килимовою доріжкою. Потім відбувся гала-концерт і оголошення переможців. Ведучими були російський шоумен Іван Ургант і українська співачка Ольга Полякова.

У номінації Найкрасивіший чоловік також були представлені: Бадоєв Алан, Вакарчук Святослав, Ганзера Іван, Доманський Андрій, Дорн Іван, Жежель Олег, Зеленський Володимир, Кондратюк Ігор, Козловський Віталій, Кривошапко Олександр, Кузін Сергій, Лещенко Олександр, Пятов Андрій, Меладзе Костянтин , Пономарьов Олександр, Потапенко Олексій, Серьга Коля, Силантьєв Денис, Скрипка Олег, Ткаченко Олександр, Чмерковський Максим, Шурінс Стас, Яма Влад.

В категорії Найкрасивіша жінка: Ані Лорак, Борисюк Ірина, Брежнєва Віра, Денисова Тетяна, Єгорова Сніжана, Йолка, Каменських Настя, Осадча Катя, Литвиненко Юлія, Лобода Світлана, Міка Ньютон, Матвієнко Антоніна, Огневич Злата, Полякова Ольга, Пустовіт Лілія, Симонова Ксенія, Собко Маша, Еріка, Тіна Кароль, Данилевська Ірина, Єфросиніна Маша, Могилевська Наталія, Малахова Даша, Цимбалюк Інна.

Нагадаємо, що найкрасивішими людьми України-2010 були названі Віра Брежнєва та Євген Комаровський, 2009 – Настя Каменських і Костянтин Меладзе, 2008 – Тіна Кароль і Володимир Зеленський, 2007 – Тіна Кароль і Савік Шустер, 2006 – Наталя Могилевська та Олександр Шовковський, 2005 – Ані Лорак і Святослав Вaкарчук.

Корреспондент.net