Головна Новини Влада Тернопільщини записалася у євангелісти

Влада Тернопільщини записалася у євангелісти

Цікава інформація з’явилася на офіційному сайті Лановецької РДА. За повідомленням прес-служби, очільники району взяли участь у  публічному заході, організованому громадою, що належить до однієї з не традиційних конфесій -пише Номер один

Як з’ясувалось, у Ланівцях пастори Церкви Християн Віри Євангельської церковних громад району разом з своїми прихожанами молились за Україну. При чому, на урочистостях побували як представники райдержадміністрації, так і районної ради. Серед запрошених –  голова районної ради Олександр Блажейчук. Чиновник навіть виступив перед громадою. В своєму виступі керівник району зазначив, що вірні різних конфесій дякують Богу за те, що маємо незалежну Україну.

«Я думаю, що сьогоднішня молитва буде почута і все буде добре в нашій землі і в наших Ланівцях», – завершив Олександр Павлович.

Така ситуація на Ланівеччині, щонайменше дивна,  враховуючи напружену ситуацію у конфесійному житті Тернопільщиниі.  В області ходить чимало чуток щодо приналежності чиновників до різних нетрадиційних конфесій, однак до цього часу мало хто дозволяв собі відкрито підтримувати котрусь з них.