Головна Новини Віталій Кличко презентував тернополянам біографічний фільм

Віталій Кличко презентував тернополянам біографічний фільм

Кличко

КличкоСьогодні 16 березня Тернопіль відвідав чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC (голова політичної партії «УДАР») Віталій Кличко. Зранку Віталій Кличко зустрівся із студентами Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, – передає власкор ЗІКу.

«Я приїхав для презентації фільму зі «складною» назвою «Кличко». Це документальна стрічка. Але це не фільми, який ми бачили раніше на телебаченні. До нас надійшла пропозиція від одного з найвідоміших документалістів в Європі Себастьяна Денхардта, який зробив більше 30 робіт, і був номійований на премію «Гремі». Ми погодилися. Два роки він за нами ходив. Вони знайшли такі кадри, що я і не думав. Це не стрічка про братів Кличків. Це історія звичайних хлопчиків, які просто мріяли і зробили свою мрію реальністю. Це цікава життєва історія – де є падіння і злети. Коли здається все закінчується, але знаходиш в собі сили йти далі, досягати того, що ти поставив за мету. Якщо б в мене була можливість впливати на фільм, давати назви – я б сто відсотків дав би зовсім назву іншу – «Не має нічого не можливого!», – розповів Віталій Кличко..

Тривалість фільму 110 хвилин.

«Дуже багато людей емоційно сприймали цей фільм. Там не має пафосу. Коли ти чемпіон, тобі всі співають оди, який ти сильний, мужній… Там такого не має. Там показано життя таке яке воно є – з поразками, з кров’ю… Мета цієї стрічки показати справжнє життя. Яке воно є, а не показати так, як це подає телебачення. Думаю цей фільм буде цікавим не тільки прихильникам спорту», – додав Віталій Кличко.

Квитки на показ фільму «Кличко. Історія однієї мрії» були розкуплені за три дні з моменту надходження в продаж..