Головна Новини Вчора міліціонери “бавились” в олімпійців

Вчора міліціонери “бавились” в олімпійців

Близько 650 осіб взяли участь в забігу, який відбувся у Тернополі в рамках проведення Всеукраїнської спортивної акції «Олімпійський день – 2012». Очолив забіг президент Національного олімпійського комітету України, Герой України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка. 
Дощова погода не зіпсувала настроїв тернополян, які прийшли на Театральний майдан міста відзначити спортивний захід. Участь у забігах взяли представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, спортивних товариств та спортивних шкіл міста, переможці міжнародних та всеукраїнських змагань, тренери та зовсім юні спортсмени.
Свою команду представила і тернопільська міліція. Майже півтори сотні співробітників органів внутрішніх справ стартували у забігу. Підтримати їх не тільки морально, а й самим долучитися до активного способу життя прийшли члени родин та діти. Звичайно, не обійшлося без перемог та нагород. У середній віковій категорії першість здобув беркутівець Володимир Дзюба. Друге місце у цій же категорії теж дісталося міліціонерові – грифонівцю Юрію Музиці.
Метою проведення «Олімпійського дня-2012» є сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.