Головна Новини В Україні нечищені дороги тільки в Тернопільській області – ЗМІ

В Україні нечищені дороги тільки в Тернопільській області – ЗМІ

З такою назвою розміщено статтю на сайті “Главноє”. В ній йдеться про те, що за інформацією Державної служби автомобільних доріг, За інформацією Державної служби автомобільних доріг України проїзд на автошляхах державного значення забезпечений.

“Станом на 7:00. 23 грудні продовжували роботи з розчищення доріг місцевого значення в Тернопільській області. Всього на території України, протягом доби, до заходів з подолання наслідків складних погодних умов залучено 13 тис. 957 чол. Та 3 тис. 70 од . техніки “, – повідомили в прес-службі МНС.

Прокуратурою області організовано проведення перевірок із залученням правоохоронних та контролюючих органів дорожніх організацій з приводу неналежного виконання ними робіт по ліквідації наслідків снігових заметів.

Також слід зауважити, що за Тернопільські дороги взялася прокуратура. У зв’язку з неналежним проведенням першочергових заходів щодо розчищення вулично-шляхової мережі області та неготовністю до виконання робіт з утримання доріг у зимовий період, на початку грудня прокуратурою внесено керівникам дорожніх організацій подання, яким зобов’язано вжити невідкладних заходів для усунення порушень Законів України «Про автомобільні дороги», «Про автомобільний транспорт» та «Про дорожній рух».
Однак, як засвідчили погодні умови, в подальшому ДП «Тернопільський облавтодор» не вжито дієвих заходів до усунення виявлених порушень та виправлення ситуації, і як наслідок, у Борщівському районі станом на ранок 20 грудня поточного року залишилися відрізаними від цивілізації 15 населених пунктів через заблокований проїзд сніговими заметами.
На даний час прокуратурою області із залученням правоохоронних та контролюючих органів продовжено перевірки дорожніх організацій та діям їх службових осіб буде дано принципову оцінку – йдеться у повідомленні Прокуратури Тернопільської області