Головна Новини В тернопільські садочки навідались «ревізори» з міської ради

В тернопільські садочки навідались «ревізори» з міської ради

Представники місцевої влади перевіряли харчовий раціон та умови перебування дітей у дошкільних закладах міста. Комісія у складі секретаря Тернопільської міськради Віктора Шумади, начальника управління освіти Ольги Похиляк, голови профільної комісії Володимира Міська та голови батьківського комітету при міському голові Валентини Панасюк відвідала дитячі садки № 5, 15 та 31.

«Під час перевірки особливо зосереджували увагу на харчовому раціоні, зокрема, чи збалансоване меню, чи діти споживають м’ясні і рибні страви. В трьох перевірених нами садочках ці вимоги витримано. Однак ми не можемо стверджувати, що така ж ситуація у всіх інших дошкільних закладах. Тому просимо батьків, у котрих є зауваження до роботи того чи іншого садочку, звертатися», – наголосив депутат міськради від Партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Володимир Місько.

За словами Віктора Шумади, дошкільні заклади відвідували на вибір та без попередження: «Батькам найважливіше знати, в яких умовах їхні діти коли не під пильним оком близьких. Тому ми і надалі плануємо здійснювати подібні перевірки дитсадків».