Головна Новини В офісі Мариновського маскі-шоу СБУ

В офісі Мариновського маскі-шоу СБУ

maxresdefaultУправління “К” СБУ сьогодні влаштувало обшук в будівлі ФФУ, де як відомо, віце-президентом  працює тернопільський бізнесмен Володимир Мариновський.

Співробітники Служби Безпеки України (Головне управління “К”) спільно з колегами з Генеральної прокуратури проводять процесуально-слідчі дії, зокрема обшуки, у Федерації футболу України.

Робиться це в рамках відкритого кримінального провадження за статтями 191 і 209 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим , а також легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) – повідомив Маркіян Лубківський.

 У ФФУ цей рейд СБУ пов’язують з майбутніми виборами президента федерації, що мають відбутися 6 березня 2015 року. У ФФУ зазначають, що так чинять тиск на чинного президента федерації Анатолія Конькова. Тернополянин Мариновський став віце-президентом за часів керівництва федерацією Григорієм Суркісом, та після зміни влади перебіг до “донецького” табору.

 Одним з нових претендентів на посаду нового керівника українського футболу є нардеп від «Блоку Порошенка» Андрій Павелко.