Головна Новини У зв’язку із активізацією “тітушок” і “Беркуту” Правий сектор оголосив повну бойову...

У зв’язку із активізацією “тітушок” і “Беркуту” Правий сектор оголосив повну бойову готовність

qCNoVvmWeTYСьогодні зранку близько 500 “тітушок” підійшли до барикад Майдану біля КМДА з очевидним наміром розпочати їх розбирання. 

Переважна більшість із них має характерний вигляд осіб, яких неодноразово влада наймала для провокацій проти Майдану і активістів.

Ситуація є контрольованою загонами Самооборони Майдану, які перегородили провокаторам доступ до барикад. Також на місці події перебувають депутати від опозиції Сергій Пашинський, Володимир Ар’єв, Андрій Іллєнко.

У політсилі також зазначили, що сьогоднішній похід “тітушок” до барикад – “знайомий почерк влади, яким пишуться її останні дні”.

“Сьогоднішня акція як і багато попередніх має тільки одну мету – дати можливість підневільним телеканалам відзняти картинку, щоб показати начебто це не влада протистоїть народу, а що це є конфлікт між людьми. Ми переконані, за цієї провокацією стоїть Міністерство внутрішніх справ і особисто його очільник. Ми звертаємося також до “тітушок”, які видають себе за киян, – не соромте гідність мешканців столиці України”, – говориться у повідомленні Батьківщини.

“Янукович у Сочі. Біля Цуму сконцетрувалися тітушки. Бандформування “беркут” активізувалося – відбувається певне перегрупування. Сотні “Правого сектору” висуваються на барикади. Враження: перемир’я сьогодні може закінчитися. Всім командирам “ПС” в областях – привести підрозділи у стан повної бойової готовності” – повідомив Дмитро Ярош.