Головна Новини У Тернополі буде дуже смачно!

У Тернополі буде дуже смачно!

images6-8 червня у парку ім. Шевченка в  Тернополі буде дуже смачно. На вгостей чекають смачні рекорди з безкоштовним частуванням на “Галицькій дефіляді” – рекордний торт у вигляді карти Тернопільщини (вага 3 тонни, 15 кв. метрів), найдовший в світі шашлик – довжиною 200 метрів, також організатори – 10 найкращих ресторанів міста зварять 500 літрів «Весняного» борщу.

«Ми готуємося до проведення весняно-літньої «Галицької дефіляди», яка пройде на Зелені свята, – розповідає голова «Гільдії рестораторів Тернопільщини» Михайло Гросуляк. – Наразі у підготовці до фестивалю усе складається добре, тому дай Боже так провести захід, щоб Тернопіль гордився, а тернополяни веселилися».

Під час фестивалю «Галицька дефіляда» уже заплановані декілька кулінарних рекордів із безкоштовним частуванням усіх гостей заходу.

«Цього фестивалю ми хочемо зробити приємний сюрприз тернополянам та гостям міста, – розповідає один із організаторів Ігор Парій. – У перший день ми хочемо здолати рекорд із найдовшого шашлика, який наразі належить росіянам. Вони зробили шашлик, довжиною понад 180 метрів, а ми хочемо зробити ще довший шашлик із свинини. У другий день готуємо зелений борщ понад 500 літрів, а у третій – кулінарну карту Тернопільщини. Це буде смачний безкоштовний десерт для тернополян».