Головна Новини Тимошенківець Шепета “нова віха в історії Чортківського народу”?

Тимошенківець Шепета “нова віха в історії Чортківського народу”?

Digital CameraКерівник Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк представив нового голову Чортківської районної державної адміністрації Віктора Михайловича Шепету – повідомляє сайт Чортківської РДА

Почитавши це повідомлення з цитатами складається враження, що очільники були “в гуморі”, а прес-служба зікінчила лише початкову школу.

«Призначення голови – очікуваний процес оновлення держави, який потребує не зміни прізвищ на посадах, а зміни системи, підходів у роботі та спілкуванні.

Цей процес дуже відповідальний і однозначно потребує змін, реформування та об’єднання зусиль адже мільйони українців під час Революції Гідності висловили свою громадську позицію у розбудові нової української держави » – зазначив керівник краю.

Новопризначений голова райдержадміністрації у своїй промові звернувся: «Сьогоднішній день – це нова віха в історії Чортківського народу і ми повинні докласти максимум зусиль, для розвитку нашого краю з оновленими підходами праці, більш якісним і кращим стилем роботи».

Ishepeta

 Голова облдержадміністрації Олег Сиротюк зазначив, що для розквіту нашого краю, ми усі повинні працювати у тісній співпраці, лише тоді можна досягти високих результатів.