Головна Новини Тернополянин закликає піднімати бойовий дух української армії

Тернополянин закликає піднімати бойовий дух української армії

383937563Всеукраїнську акцію «Напиши бійцю листа» ініціює Тернопільська обласна громадська організація «Тернопільські підсумки». Активісти громадської організації вже мають досвід моральної і матеріальної підтримки українських моряків. Окрім того, що вони постійно збирають гроші і речі для флоту, вони ще і взялися підтримувати бойовий дух екіпажів кораблів, та солдат.

«У 29 школі м.Тернополя, діти написали листи екіпажу флагмана Військово – морських сил України «Гетьман Сагайдачний»(U-130). Крім листів було записано (на диску) пісні, усні вітання, танцювальні номери учнів школи. Моряки щиро дякували. З однієї сторони ми піднімаємо бойовий дух наших хлопців. З іншої сторони: не в кожного, з тернополян, є можливість надати кошти, чи матеріальну допомогу . Але кожен в стані написати декілька рядків від щирого серця» – повідомив голова ТОГО «Тернопільські підсумки».

Волонтери організації готові забрати листи у кожного хто зголоситься їх написати. Прошу звернути увагу: якщо людина хоче, щоб їй відповіли, нехай вкладе пустий конверт для зворотнього зв’язку. На військовій службі не завжди є час шукати поштове відділення, щоб купити конверт.